Үндсэн агуулга руу шилжих
Хажуугийн самбар
ДПК
Нүүр хуудас
Дэлгэрэнгүй
Монгол (mn)
English (en)
Монгол (mn)
Нэвтрэх
Нүүр хуудас
Хичээлүүд
ТЕХНИКИЙН БОЛОВСРОЛЫН ТЭНХИМ
ТЕХНИКИЙН БОЛОВСРОЛЫН ТЭНХИМ
Хичээлийн ангиллууд
ЕРӨНХИЙ ЭРДМИЙН ТЭНХИМ
МЭРГЭЖЛИЙН БОЛОВСРОЛЫН ТЭНХИМ
ТЕХНИКИЙН БОЛОВСРОЛЫН ТЭНХИМ
Хичээлийг хайх
Хичээлийг хайх
Техникийн боловсролын тэнхим
1
1 хуудас
2
2 хуудас
3
3 хуудас
4
4 хуудас
5
5 хуудас
6
6 хуудас
7
7 хуудас
8
8 хуудас
»
Дараагийн хуудас
Үйлчилгээний маркетинг
Цамц оёх
Судалгааны арга зүй
Хүнсний бүтээгдэхүүний технологийн шинж, чанарыг судлах*
Шөлтэй хоол бэлтгэх-2
Зууш салат бэлтгэх-2
Хөдөлмөрийн аюулгүй байдал, эрүүл ахуйн шаардлагыг хангаж ажиллах
Химийн аргаар хэлбэржүүлэлт
Хөдөлмөрийн аюулгүй байдал, эрүүл ахуй
Хүүхдийн хоол
Ерөнхий хими
Бие даасан усан хангамж, ариутгах татуурга
Эдийн засгийн онол
Халаалт-I
Агаар сэлгэлт-I
3D график
Ажлын байр, багаж тоног төхөөрөмжийг ажилд бэлтгэх
Ажлын зураг зурах
Ази үндэсний хоол
Англи хэл-I
1
1 хуудас
2
2 хуудас
3
3 хуудас
4
4 хуудас
5
5 хуудас
6
6 хуудас
7
7 хуудас
8
8 хуудас
»
Дараагийн хуудас